Race Team – Support en begeleiding

Waar mogelijk bieden wij aan alle BirelART rijders begeleiding en support op zowel  recreatief,nationaal en internationaal niveau tijdens trainingen en wedstrijden. Of je nu deelneemt  aan wedstrijden met je eigen materiaal of liever kiest voor arrive & drive, alle denkbare opties zijn mogelijk. Op wedstrijden werken wij vanuit onze service truck met 2 tenten waarin wij plaats hebben voor 8-10 rijders. Voorzien van alle gemakken zoals werktafels, speciale gereedschappen etc., grote voorraad onderdelen, met data analyse, advies over racelijnen en afstelling van de kart en motor.

Wil je deelnemen met het support van ons race team of zou je graag advies willen ontvangen wat het beste bij jouw past. Neem dan contact met ons op. Voor aankomend seizoen hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar voor het NK Chrono.

Ook voor de recreatieve rijders bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons support en begeleiding voor trainingen vanuit onze service truck. Voor aanvullende informatie of voor het maken van een afspraak hiervoor zijn we telefonisch bereikbaar op nummer 0165-317591.Of stuur een mail met je telefoonnummer dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Robin Glerum

Robin Glerum is onze coureur in de KZ2

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen is onze coureur in de KZ2

Menno Paauwe

Menno Paauwe is onze coureur in de KZ2

Richard van de Nes

Richard van de Nes is onze coureur in de KZ+

Jarno Zopfi

Jarno Zopfi is onze coureur in de mini max

Guido Tenback

Guido Tenback is onze coureur in de KZ+

Daan Zopfi

Daan Zopfi is onze coureur in de Rotax Max Junioren

Tijs Kleinjan

Tijs Kleinjan is onze coureur in de junioren

Tristan Bolleboom

Tristan Bolleboom is onze coureur in de Rotax Max Junioren

Matthijs Terlouw

Matthijs Terlouw is onze coureur in de mini junioren

Thijs Keeren

Thijs Keeren is onze coureur in de mini junioren