Race Team – Support en begeleiding

Waar mogelijk bieden wij aan alle BirelART rijders begeleiding en support op zowel  recreatief, nationaal en internationaal niveau tijdens trainingen en wedstrijden. Of je nu deelneemt aan wedstrijden met je eigen materiaal of liever kiest voor arrive & drive, alle denkbare opties zijn mogelijk. Op wedstrijden werken wij vanuit onze service truck met één grote tent waarin wij plaats hebben voor 6-8 rijders. Voorzien van alle gemakken zoals werktafels, speciale gereedschappen, grote voorraad aan onderdelen, data analyse, advies over racelijnen en afstelling van de kart en motor.

Wil je deelnemen met het support van ons race team of zou je graag advies willen ontvangen wat het beste bij jouw past? Neem dan contact met ons op! Voor aankomend seizoen hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar voor het diverse wedstrijden.

Ook voor de recreatieve rijders bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons support en begeleiding voor trainingen vanuit onze service truck. Voor aanvullende informatie of voor het maken van een afspraak zijn we telefonisch bereikbaar op nummer 0165-317591. Of stuur een mail met je telefoonnummer dan nemen we z.s.m. contact met je op.


Tijdens trainingsdagen en wedstrijden zijn wij voor het race team aanwezig met onze vrachtwagen en/of bus met werkplaats inrichting en een ruime voorraad aan onderdelen. Eventuele bestellingen kunnen wij meenemen naar de baan.  


Wij maken gebruik van de Unigo laptimer in combinatie met het programma Off Camber data voor het analyseren van de data. Wij analyseren deze data voor het beter afstellen van de kart, het verbeteren van de coureur en het afstellen van de motor.


Het is mogelijk om 1 op 1 begeleiding te krijgen van Menno Paauwe via Paauwer Solutions. Samen gaan we kijken naar de verbeterpunten om jou als coureur te laten groeien. Na het analyseren van de data gaan we kijken hoe we hier het beste op kunnen trainen. Tijdens de 1 op 1 begeleiding maken we gebruik van data en Go Pro beelden. Daarnaast is het mogelijk om te trainen met een 2e coureur.


Jaarlijks zijn wij te vinden op diverse kartwedstrijden in binnen- en buitenland. Wij hebben tijdens wedstrijden plek voor 6-8 rijders in onze tent. Verder kun je tijdens wedstrijden bij ons terecht voor support en onderdelen. Voor komend seizoen hebben wij nog een aantal plekken beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0165-317591.


error: Content is protected !!