Race Team – Support en begeleiding

Waar mogelijk bieden wij aan alle BirelART rijders begeleiding en support op zowel  recreatief, nationaal en internationaal niveau tijdens trainingen en wedstrijden. Of je nu deelneemt  aan wedstrijden met je eigen materiaal of liever kiest voor arrive & drive, alle denkbare opties zijn mogelijk. Op wedstrijden werken wij vanuit onze service truck met 2 tenten waarin wij plaats hebben voor 8-10 rijders. Voorzien van alle gemakken zoals werktafels, speciale gereedschappen etc, grote voorraad onderdelen, data analyse, advies over racelijnen en afstelling van de kart en motor.

Wil je deelnemen met het support van ons race team of zou je graag advies willen ontvangen wat het beste bij jouw past? Neem dan contact met ons op! Voor aankomend seizoen hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar voor het NK Chrono.

Ook voor de recreatieve rijders bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons support en begeleiding voor trainingen vanuit onze service truck. Voor aanvullende informatie of voor het maken van een afspraak hiervoor zijn we telefonisch bereikbaar op nummer 0165-317591. Of stuur een mail met je telefoonnummer dan nemen we z.s.m. contact met je op.


Voor het race team beschikken wij over een vrachtwagen & bus met werkplaats inrichting en voorraad van onderdelen.  


Voor het snel analyseren van coureur tot afstelling kart / motor gebruiken wij de Unigo laptimer in combinatie met Off Camber data programma.


Voor wedstrijden kunnen wij support leveren van 8 tot 10 rijders.