Paauwer Kart Racing is sinds 2002 hèt adres voor BirelART Karts (voorheen Birel) en Freeline accessoires in Nederland. Vanaf 2015 zijn wij officieel importeur voor TM kart motoren en in 2016 van Bridgestone kart banden. Erkend Rotax Max Service Center sinds 2004. Tevens leverancier van een breed assortiment universele kart onderdelen van diverse merken aan zowel particulieren als bedrijven. 

Wilt u een prijsopgave of meer informatie over één van onze diensten en of producten? Neem dan vrijblijvend contact op via 0165-317591 of info@paauwerkartracing.nl

BirelART bestaat dit jaar al 60 jaar! Sinds 2002 zijn wij importeur voor Nederland. Wij leveren alle Freeline accessoires & BirelART / Ricciardo karts van mini tot kz aan dealers en particulieren. Hieronder de nieuwste BirelART 2024 modellen! Klik op de link voor meer informatie over de nieuwe 2024 modellen! > BirelART karts 2024

TM bestaat dit jaar 40 jaar en speelt een grote rol in de karting. Sinds 2015 zijn wij importeur van TM kart motoren & onderdelen. Met een grote voorraad leveren wij alle TM motoren en onderdelen aan dealers en particulieren.

KE Technology
In 2021 zijn wij exclusief importeur geworden van KE Technology. KE Technology is gespecialiseerd in radiateurs en accessoires hiervan. Wij leveren aan dealers en particulieren.

Rotax Max service center
Naast deze importeurschappen zijn wij ook officieel service center voor Rotax Max motoren. In ons leveringsprogramma alle Rotax Max motoren van micro max  tot dd2 & onderdelen.