Paauwer Kart Racing biedt een breed pakket aan diensten aan voor de kartsport. Zo kun je bij ons terecht voor revisie & onderhoud aan alle voorkomende kartmotoren, tuning & optimalisatie, onderhoud aan complete karts en verkoop van karts & parts. Bovendien hebben wij een groot assortiment aan accessoires, zoals laptimers, kleding, overalls, smeer & onderhoudsmiddelen, gereedschappen en pitkarren. Tijdens wedstrijden zijn wij vaak op het kartcircuit te vinden om technische bijstand te bieden.


Onderhoud & revisie

Een kart en motor hebben zorg nodig om optimaal te presteren en betrouwbaar dienst te doen tijdens trainingen en wedstrijden. Paauwer Kart Racing vervult alle voorkomende werkzaamheden aan karts & motoren. Je bent bij ons aan het juiste adres voor complete revisie aan KZ-motoren van alle merken, Rotax Max motoren als erkend Rotax Max Service Centre én alle andere kartmotoren, zowel twee-als viertakt, op de markt. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoud aan je complete kart en onderdelen als het remsysteem.


Race Team – Support en begeleiding

Waar mogelijk bieden wij aan alle BirelART rijders begeleiding en support op zowel  recreatief, nationaal en internationaal niveau tijdens trainingen en wedstrijden. Of je nu deelneemt  aan wedstrijden met je eigen materiaal of liever kiest voor arrive & drive, alle denkbare opties zijn mogelijk. Op wedstrijden werken wij vanuit onze service truck met één grote tent waarin wij plaats hebben voor 6-8 rijders. Voorzien van alle gemakken zoals werktafels, speciale gereedschappen, grote voorraad aan onderdelen, data analyse, advies over racelijnen en afstelling van de kart en motor.

Wil je deelnemen aan het support van ons race team of zou je graag advies willen ontvangen wat het beste bij jou past. Neem dan contact met ons op. Voor aankomend seizoen hebben wij nog enkele plaatsen beschikbaar.

Ook voor de recreatieve rijders bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons support en begeleiding voor trainingen vanuit onze service truck. Voor aanvullende informatie of voor het maken van een afspraak hiervoor zijn we telefonisch bereikbaar op 0165-317591.Of stuur een mail met je telefoonnummer dan nemen we z.s.m. contact met je op.


1 op 1 begeleiding

Het is mogelijk om 1 op 1 begeleiding te krijgen van Menno Paauwe via Paauwer Solutions. Samen gaan we kijken naar de verbeterpunten om jou als coureur te laten groeien. Na het analyseren van de data gaan we kijken hoe we hier het beste op kunnen trainen. Tijdens de 1 op 1 begeleiding maken we gebruik van data en Go Pro beelden. Daarnaast is het mogelijk om te trainen met een 2e coureur.


Tuning

Paauwer Kart Racing is gespecialiseerd in de tuning & optimalisering van tweetakt motoren. Wij doen het volledige proces in eigen beheer; het testen van de start-output op onze DynoStar vermogenstestbank, optimaliseren van de engine-flow, carburatie afstelling, onderdeeltests en eind-output testing. Voor het bewerken van onderdelen hebben wij de beschikking over pers- en uitlijnapparatuur en draai- en freesbanken. Ook op het circuit zijn wij onze klanten tot dienst voor carburateurafstelling en andere optimalisatie werkzaamheden.


Vermogenstestbank

Voor het optimaliseren van de prestaties van de kartmotoren zijn wij in het bezit van een volledige computergestuurde DynoStar vermogenstestbank. Met deze testbank kunnen wij tevens het vermogen van quads, scooters & motorfietsen meten & optimaliseren.

Dynostar vermogenstestbank