In de Micro Max hadden Mirko de Jonghe en Daniel Tenback pech tijdens de races. Toch hebben zij mooie wedstrijden gereden en zichzelf na voren geknokt. Robin Glerum uitkomend in de Rotax Max Junioren verbeterde zich weer ten opzichte van de vorige wedstrijden. Hij reed sterke races, met één minder resultaat toch nog P12.

In de KZ2 maakte Jordi van Moorsel het spannend, na de 1e tijd in de kwalificatie en sterke races finishte hij op P2. Hiermee heeft hij het kampioenschap op zijn naam gezet. NEDERLANDS KAMPIOEN KZ2 2015! Denzel Mafait reed ook sterke races en finishte in het dag klassement op P6. Waardoor hij in het eindstand van het kampioenschap op P4 geëindigd is. Tim Bultman kwalificeerde zich verassend op de 9e plaats. Tijdens de races had hij enorm veel pech bij de starts. Fabricio Rietdijk reed goede races, met één uitval toch nog op P10 buy cialis overnight delivery. Edgar Oosting finishte op P12 en Tim Berndt op P13.

In de KZ+ pakte Guido Tenback niet alleen de overwinning in het dag klassement, hij mag zich ook Nederlands kampioen noemen. NEDERLANDS KAMPIOEN KZ+ 2015! Marco Tenback finishte in het dag klassement op de 4e plaats en in kampioenschap op P2! Dinand van Silfhout op P8 en Max Beretta op P9