Overwinning voor Martijn Van Leeuwen in de KZ2! 🏆
Martijn pakte al tijdens de kwalificatie de pole met 0.220 sec op nummer 2. Prefinale en finale met een grote voorsprong gewonnen met de Birel ART / TM!

Robin Glerum zat er ook weer goed bij dit weekend! Tijdens race 1 toonde hij een goede snelheid en finishte op P2. Helaas 3 seconden straf door een jump start resulteerde in P3. Race 2 finishte hij op P4, waar zeker meer in had gezeten.

In de mini max had behaalde Jarno Zopfi een nette 8e plaats tijdens de kwalificatie. In de prefinale was hij goed bezig. Helaas een herstart door een rode vlag wat eindigde in een incident voor Jarno. Finale weer goed terug gereden naar P8. Snelheid zit dicht tegen de kopgroep aan! Voor Daan Zopfi een minder goed weekend. Helaas zaterdag weer last van zijn ribben waardoor het lastig was om constant 100% te rijden. Nu hebben we een tijdje geen wedstrijden en gaat Daan herstellen van zijn blessure, we hopen dat het dan helemaal genezen is!

In de KZ+ had Richard Van De Nes een goede kwalificatie met een 9e plaats. Weer dichter bij de kopgroep. Prefinale finishte hij op P8 met de 4e snelste ronde tijd. In de finale helaas een crash maar wel weer top 5 tijden.

Voor nu even geen wedstrijden in juli en begin augustus, waardoor we nu goed kunnen voorbereiden op de volgende wedstrijden. 18/19 Augustus Nederlands Kampioenschap op Circuit Park Berghem |01/02 September Clubwedstrijd in Strijen | 08/09 September World Cup Genk!

error: Content is protected !!