» » » Nederlands Kampioenschap Genk

Nederlands Kampioenschap Genk

Geplaatst in: Nieuws | 0

We hebben afgelopen weekend de laatste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap 2017 gehad!

Voor het eerst reed Jarno Zopfi in de Mini Max en heeft een mooi resultaat weten neer zetten. Elke race werd hij sneller en zag je progressie! Zijn broer Daan Zopfi uitkomend in de Rotax Junior heeft helaas pech gehad tijdens de starts maar tijdens de races ook progressie gemaakt. Voor Luc Scheepers was het de 1e keer rijden op Genk met de DD2. Ook wist hij een stijgende lijn neer zetten in het weekend en finishte zijn laatste race op P4 met snelle tijden!

Finn Kooijman had een goede snelheid heel het weekend. Tijdens race 1 een incident waardoor hij elke race van verder moest komen. Totaal toch nog een 5e plaats! Leroy Jagesar heeft minder getraind van te voren omdat hij een blessure heeft aan zijn ribben. Totaal wist hij toch nog een mooie 6e plaats neer te zetten! Voor onze Engels man Anderson Chilcott ook een positief weekend. Sterke starts en races heeft hij gereden en finishte totaal op P12! Dit weekend werd ons team versterkt door Jarno Opmeer normaal uitkomend voor MP motorsport en Renault Sport Academy! De snelheid was heel het weekend erg goed, alleen helaas door pech niet het gewenste resultaat weten te behalen. Voor Robin Glerum was het helaas een minder weekend. Maar met zijn stijgende lijn afgelopen jaar komen er nog mooie resultaten aan!

Positief seizoen om op terug te kijken. Veel progressie gemaakt met onze jongere rijders! Veel rijders die het vertrouwen hebben in ons team waar wij erg blij mee zijn. Zo kunnen we er in 2018 weer volgas voorgaan!

Aankomend weekend zijn wij nog te vinden in Strijen voor de 5e club race.