podium Sarno

Greep Menno Paauwe tijdens het Europees Kampioenschap in Kristiaanstad (S) net naast het podium.

In Sarno  (I) mocht hij dit keer bij de International KZ2 Super Cup 2014 (WK) plaats nemen op de 3e trede naast de winnaar Ryan van de Burgt.

De motoren van Jaco presteerden evenals Menno boven verwachting, met een 16e tijd in de kwalificatie, 3 serie overwinningen in combinatie met een 5e en 3e plaats, in serie C-D de snelste ronde tijd opgeklommen naar P3. Een goede uitgangspositie voor de pre finale, die Menno winnend afsloot met een voorsprong van 1.209 sec. op de nummer 2. In de finale van start op pole en na een flinke strijd mooi afgesloten op een 3e plaats.

<span style="color: #333333; font-family: 'Arial','sans-serif'; font-size: 10 cialis overnight delivery.5pt;”>Jordi van Moorsel

Jordi van Moorsel had een 63e tijd in de kwalificatie, in de series na wat problemen met de motor toch nog iets opgeklommen naar P52. In de pre finale heeft hij gevochten voor zijn plaats in de finale waar hij op P22 van start ging. Jordi was aan een sterke opmars bezig maar de achterliggende rijder dacht daar anders over en zette hem voorbij de bocht waardoor Jordi weer opnieuw moest beginnen. Uiteindelijk kon hij nog 1 plaatsje winst maken maar er had zeker meer ingezeten.

Categorieën: Nieuws