Robin Glerum zette tijdens de kwalificatie een hele nette 2e tijd neer in de KZ2. Race 1 ging het helaas op het laatste moment regenen, erg jammer want we hadden goede moed op onze race snelheid! Robin finishte op een mooie 3 plaats in de regen! 2e race is helaas afgelast hierdoor werd Robin 3e in het dagklassement! 

Jarno Zopfi kwalificeerde op een nette 7e plaats van de 19 deelnemers. Een sterke 1e race waar hij een goede start had en op P6 finishte. Helaas laatste race wat plekken verloren maar Jarno wist zich weer wel te herstellen. In het dagklassement finishte hij op P11.

Daan Zopfi had helaas pech door een rib blessure was het niet meer mogelijk om te rijden. Daan gaat even zijn rust pakken en het probleem proberen op te lossen. Wel heeft Daan vorige week een heel mooie resultaat neer gezet tijdens het BMC in Kerpen. Hier kwalificeerde hij zich op een 4e plaats!  2 sterke races gereden met een 5e en 6e plaats, helaas 1 race pech door een crash.

Tijs Kleinjan pakte een wedstrijd mee in de Rotax Max junioren. Hij kwalificeerde op een nette 12e plaats waar nog wat meer in had gezeten. Dit bleek ook na de 1e race waar hij op een 8e plaats wist te finishen. Helaas was hij te licht bij de weegschaal en moest hij race 3 achteraan starten.

Voor Martijn van Leeuwen begon het weekend ook positief met een 3e plaats bij de kwalificatie in de KZ2. Op het aller laatste moment ging het regenen en was het gokken. Voor Martijn viel helaas niet alles op zijn plaats.

In de KZ+ zette Richard van de Nes een 11e tijd neer tijdens de kwalificatie. Voor hem had er zeker meer ingezeten! Tijdens race 1 finishte hij ook op P11. Helaas ook hier race 2 afgelast vanwege de vele regen.

Volgend Nederlands Kampioenschap is op 16 & 17 juni op Circuit Kerpen!

 > Kartphoto