BirelART 2018 KZ

Deze kart is speciaal ontwikkeld voor de schakel klasse (KZ), en is in twee types leverbaar (CRY30-S9 / CRY32 S9). De CRY30-S9 is geschikt voor een zachter compound banden, de CRY32-S9 is geschikt voor banden met een harder compound. Het 2018 model is ook leverbaar in de factory versie. Standaard versie is uitgevoerd met standaard aluminium voor en achterwiel klossen. Factory versie is uitgevoerd met voor en achterwiel klossen van magenesium.

In 2018 zijn er kleine wijzigingen gedaan aan de structuur van het chassis en mooie klein details aan het frame. (benzine slang en gaskabel geleiders). Ook is er als optie een nieuw type velg beschikbaar (Low Pressure Cast) (off-set of 10mm). De nieuwe Freeline “F1” voorbumper en voorschilt is ook een aanpassing in 2018. Speciaal ontworpen om zo goed mogelijke luchtstroming te hebben en de remmen te koelen. Nieuwe achterbumper van KG. Kleine aanpassingen in het stickerset met iets meer agressie en toch elegante look. De F & B achteras zijn nu ook in 1060 mm beschikbaar voor de KZ chassis. Er komt een nieuwe kleding lijn van het merk Alpinestars!

Wilt u een prijsopgave of meer informatie over de geschikte kart voor kartbaan/persoon, neem contact op via 0165-317591 of info@paauwerkartracing.nl

Technische gegevens 2018: KZ-BirelART 2018 technische gegevens