BirelART 2018 KF-Line

Deze kart is speciaal ontwikkeld voor de KF / Rotax Max klassen (automaat), en is in drie types leverbaar RY29-S9 / RY30-S9 / RY32-S9. Het 2018 model is ook leverbaar in de factory versie. Standaard versie is uitgevoerd met standaard aluminium voor en achterwiel klossen. Factory versie is uitgevoerd met voor en achterwiel klossen van magnesium.

In 2018 zijn er kleine wijzigingen gedaan aan de structuur van het chassis en mooie klein details aan het frame. (benzine slang en gaskabel geleiders). Ook is er als optie een nieuw type velg beschikbaar (Low Pressure Cast) (off-set of 10mm). De nieuwe Freeline “F1” voorbumper en voorschilt is ook een aanpassing in 2018. Speciaal ontworpen om zo goed mogelijke luchtstroming te hebben en de remmen te koelen. Nieuwe achterbumper van KG. Kleine aanpassingen in het stickerset met iets meer agressie en toch elegante look. Er komt een nieuwe kleding lijn van het merk Alpinestars!

Wilt u een prijsopgave of meer informatie over de geschikte kart voor kartbaan/persoon, neem contact op via 0165-317591 of info@paauwerkartracing.nl

Technische gegevens 2018: OK-BirelArt 2018 technische gegevens